Навеяно Русланой
Нестримний, веселий, п'янкий.
Не шукаю я броду!
Не люблю діамантових мрій.
А я хлопець - відвага!
І для мене нема перепон.
Знаю що таке честь і повага!
І ненавиджу слово закон.
А я хлопець - кохання!
Нестримне, що все попелить.
В мене в серці бажання
Невпинно яскраво горить.
Зараз я нечутливий до болю
І прямую вперед до мети
Я у пошуках дівчини - волі
І точно знаю де її знайти!
Свидетельство о публикации №105082600082