Сказала Кохаю...

Сказала: «Кохаю»,
Три кроки до раю…
Три кроки до пекла…
Триває запекла

Війна на світанні,
Між сном і чеканням,
Між світлом і тінню,
Між злом й воскресінням…

Птахи швидкокрилі,
Дніпровії хвилі,
Візьміть мою душу,
Як клятву порушу.

Спішать дні і ночі,
Втомилися очі…
Сказала: «Кохаю»…
Що далі – не знаю…

24.08.05


Рецензии
Чудово! Мое серце тремтить вiд напруги... Зворушливо.

Валико   26.02.2006 01:02     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.