Шэрасць

Шэры свет глядзіць сваімі вачыма,
Шэры свет закрывае мне сонца.
І убачыць яго ўжо зусім немагчыма –
Шэры свет нібыта бясконцы...

Ён сябруе з пустой чарнатою,
Але шэры – не чорны, не белы –
Ужо даўно развітаўся з душою.
Не пусты, але проста збяднелы.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.