Партизан укр

- Гей, Степане, милий куме,
 Рiдну землю грiх псувать.
 I навiщо ти удумав
 Клумбу маслом поливать ?

- Не хвилюйся, кум Миколо,
 З глузду бiс мене не звiв :
 Дбаю лише, щоб нiколи
 Кулемет не iржавiв.


Рецензии