Янгол

Знов дзвонила, щоб відчути мить
Омріяно раділа мов дитина
Від почуттів чомусь душа тремтить
Минула щастя бажана хвилина

Цей час, пекучим болем не дає
Немов спотворені у птахи крила
І ніжний образ , знову постає
Циганська доля, гірко одурила

Чи варто бути так далеко?
Мій милий, де це чисте небо?
Твій дотик маю відчувати
Любов насмілилась спіткати

Щоб бути поруч, з легкістю віддати
Проте, чи можна так мені жадати
Гарячий погляд цих карих очей?
Надії, мрії зоряних ночей

Холодним вітром розпач той плекала
Та Бог є свідок, я так не кохала
Спокутую свій гріх сумний
Ні не жалкую, променистий янгол мій


Рецензии
Весна моя сьогодні сяє.
а я на долю вирушаю
сьогодні сонце не сідає,
бо я любов шалену маю.

Чарує серце,тихо б"ється
і це життя моє здається,
з тобою зіронька знається,
і тільки сонечко сміється.

Владимир Безклубый   02.05.2006 17:04     Заявить о нарушении
Еще раз большое спасибо!

Хельгочка   02.05.2006 20:56   Заявить о нарушении