Standards

Standards are false.
Gals are just dolls.
Boys are just balls.
Standards are false.

“Girls are fine flowers.
Boys are strong towers”.
Feelings and showers
Weakened your powers.

Standards that lie…
They’re bought and they buy.
They kill and they die.
Standards tell lie.


Стандарты ложь.
Девчонки куклы.
Мальчишки вошь.
Стандарты тухлы.

“Все девушки цветы,
Все юноши сильны!”
Глаза твои пусты.
Мозги твои больны.

Их продают и покупают,
Они убийцы, они же — убивают.
Их не поймешь…
Стандарты — ложь.


Рецензии