не се завръщай в бабила

не се завръщай
въ бабината -къща о

писал,писаль,забыл-себе а еллис возвратила она полуармянка ей помогаю здесь все по болгарски а перевожу на русск вот так

четейки повестта за александър
стъкмена от французина дрюон
ме занимаваха ше този кръг от мисли бях обкръжен от мисли помисли затуй...
хвърли чука и се прави на швестел шеговита заповед

оо о...
говно
но туй е чужда дума по француски
и вместо предговор ще те изхрускам о о о

говно
но да не мразим повторения
себично е както вълна да идваш пак...
кво ли си викат ****и пъпеша
дочуто кой
трепеше гълъби среднощ

и още
извори горещи като в йорг
не не в тевтония а карстови
да уточнявам ли о брате мой
ти отмъстителги червен ерикх
о еррикс о

и о

ВОТ ЩО НАПИСАНО
ПЕРЕВОЖУ
ОТ РЕСКИ НА БОЛГАРСКИ
Я ПИСАЛ НЕДЕЛЯХ ДВУХ НАЗАДЬ
ТЕТРАДЬ
НАШЛАСЬ-ЭТА ТЕТРАДЬ
В НЕЙ ТОЛЬКО ДВУХ СТИХОТВОРЕНИИ

ПАРАНОРМ А

ДАНАИЛ ОТ 11 КЛАС

НЕ ВОЗВРАЩАЙСА В БАБИЛУ-РОМАН
ЧИТАЯ ПОВЕСТИ ПРО АЛЕКСАНДРА
НАПИСАНА ФРАНЦУЗОМ М ДРЮОН
КТО РИМСКИХ КНИЖЕЧЕК ПЕРЕ-ЛИСТАЛ
НАШЕЛ ЕКСТАСИКА
О
БУКЕФАЛ
12 ЛЕТНИЙ НАСТРЕК СОНЦА БУШЕВАЛ
20 ЛЕТНИЙ ОТЬЦА ПОТЕРЯЛ
А МАМА-О
ОНА - ОЛИМПИ А Д А
НО ЩО С-БАЙЯДЗИДОМ О
А ВСЕ РыМЛЯНЕ НА КЛИЗМы АХ
НЕТУ ЗНАЧЕНИЯ
ТО КСЕНОФОН ПРИДУМАЛ КСИНОФОНТ
ПОЕТИМ ГОВНА РЕДКыЕ
ПО СУЩНОСТИ БОЙ С ФРАКОВ ИЛИ ГРЕКОВ..
И ТИВЕ НЕТУ ТЕТИВУ ОПАЛ
ДРУЗЬЯ ТАК ДИВНыЕ
ЧЕРЕЗ РЕКОЮЫМОРЯ
ВОТ ТИРССИДОН ВОДАРИЙ Я МОТОЦыКЬЛ
ЕЗДЮ
ВСТРЕК ЛУНОИ
О ЕКСТАЗИ ВАСИЛЬК
НА ДАЛЬНО ПОЛЬЯ
СТЕБЛыШКО МАКА
РУЖУ ОГОРОДНУ
ЛОМАЮ СОКА ПЬЮ И ЦВЕТ ВНУТРИ
ГОЛОВУ ЗМЕИ КРАСЕН
БОЖЕ Ты МОЙ
И БЕЛИЙ И
НАОБОРОТ Я-ЗАТРУДНЯЮСЬ ВОТ
ПЕРЕВОЖУ ТОЧЬ В ТОЧЬ СВОИ
НАБРОСИКИ ТАКНАДО

после набегов неодним...
 



та по вапроса бой състраки,гърци
гарци ти нагарца сотринта

в другой раз
все перепису
сецасъ памру


Рецензии