пиво на украинском

Два літри пива-доза філософська.
Ти ще не п”яний, але голова
Думки народжує, немов крольчат крольчиха.
И звідки все береться,... я не зна.


Після двох літрів пива три мільйони
(це при зарплаті в “ТИЩА” грн)
Вже не здаються недосяжними ніколи.
Вони твої, лиш руку простягни.


Два літри пива-інколи, це ліки,
Щоб по новому подивитись на життя.
Не вішай ніс. А пити чи не пити
Залиш Шекспіру. Бог тобі суддя.


Рецензии