стих

Ісусе, Господи - люблю
Люблю як сонце, як життя
Люблю я так, як не любив
Люблю безмежно, як дитя.
Дитя, що прагне порадіти
Дитя, що світлом майорить
Дитя, що в небі хоче жити
І прагне тільки полюбить
Усе навколо... все, що бачить
Усе, що погляд ніжно гладить
Усе... усе... усе...усе...
І навіть більше за усе...
Ісусе, Господи - люблю
І вірю я, що вірно йду.


Рецензии