небо, сонце, в терець укр

І небо, сонце, вітерець
І світла чистий острівець
В твоїй душі безмежно грає
Це моє серце відчуває.

І відчуває твою ласку
Надію сповнену життя
І вірю я ... я вірю в казку
що буде жити до кінця.

Кінця життя, вінця любові
Вінця надії в кожнім слові
Ти знаєш я… тебе… люблю
Для тебе тільки я живу.


Рецензии