Я не можу жити без тебе...

Я не можу жити без тебе.
Я не можу казати нічого.
Поясни мені, чому небо
Таке неможливо прозоре?
І нічого не зрозуміти.
І нічого мені казати.
Я без тебе не можу жити.
Я не можу навіть співати.
Я не можу кохати мрії,
Я не можу творити долю.
Нездійсненності всі вродливі,
Та усі наче їжа без солі.
Та усі - наче мед без ложки...
Знову приказки і прислів`я
В голові моїй. Шкільна дошка -
Чорні й білі на ній сузір`я.
Але знову немає барв.
Хто про щастя в світі казав?
Та мені ж не потрібно небо!
Я не можу жити без тебе.


Рецензии