Вучуся тэлефоннай быць дзiкункай...

Вучуся
Тэлефоннай быць
Дзікункай.
Не падымаць.
Не набіраць самой.
І гіпнатызаваць
надзеяй трубку -
Што той наступны голас
Будзе твой.

Цывілізацыя!
Нашто мне твае дзеці?
Умеючы 100 знакаў набіраць
За паўмінуты,
Я загіну ў Сеціве
І хто мяне прыедзе пахаваць?

Хіба што брат.

Ізноў сябе ламаю,
Без стрыманасці,
Да пустой душы.
Я пачакаю. Праўда, пачакаю.
Сказаўшы сэрцу -
Болей не пішы.

12:08


Рецензии
Навошта так сумна?

Алексей Авеков   03.08.2005 13:46     Заявить о нарушении
Бо такі быў настрой... яму не загадаеш...

Карруна   03.08.2005 17:00   Заявить о нарушении