My Styx

Я вже забув своє ім'я,
не пам'ятаю — чи я був?
Не жив, а мешкав — навмання,
чи з'їхав з глузду, чи то чув
....голоси —
....янголи, демони, плазма і лід…
....Довези
....ти мене, Хароне, знов на цей світ…

Я був невпевнений в собі,
мене вважали диваком,
а у коханні — жебраком.

Я опинявся у журбі…
та схаменявсь у певний час,
і удавав, що я не хворий,
що просто був я п'яний
......................................враз,
бо навмання зрушав ті гори.

....Пронеси,
....Господи, мене повз того човна.
.........................................................Де ти?
....Голоси
....кличуть, шепочуть: «Це — твоя ціна.

І горготіння-грім стихій
порозриває всі припони,
мене кидає на ваги:
гріхі, дурниці, забобони…
....На зламі стислості терцин
....вже течія мене не вхопить.
....Взаємзв'язаність причин —
....це лише нарис.
....Знов в утробу?

к-ць 04 — 16.07.05


Рецензии
Сколько понял, показало, что хорошо.
Удачи Вам.

Тер-Азарян Григорий   25.01.2007 19:12     Заявить о нарушении
Спасибо, Странник :)
Если что непонятно, могу попытаться объяснить.
С ув.,

Алексей Костромин   29.01.2007 13:27   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.