марна мара - г рша кара

мене не полишає відчуття,
що ти дарма своє життя втрачаєш,
якихось цілей собі набрала,
поринула і шось там здобуваєш.....
а це марнота все, хоча прости не знаю...
не знаю близько я твоє життя,
але якщо ти справді здобуваєш -
облиш, ця мара - не життя твоє!!!!


Рецензии
Це що, Принцсі Воронів присвячується?

Виктор Копоть   23.08.2005 21:07     Заявить о нарушении