все мина...

загорнувшись у зелену ще траву
утікало літо з мого серця
я не став його просити: "постривай",-
не закликав спогади до герця

відпустив.... усе мина колись
це і мука і найліпша втіха
все мина, а отже буде все
буде радість ще і трошки буде лиха....


Рецензии