Босса або самотнi долi

Долі наші перетинаються у житті
З іншою долей.
Але як свою серед них знайти,
Вільною волей.

Ти да я маємо почуття,
Знаємо трохи.
Ідемо разом до небуття,
Робимо кроки.

Чомусь очі кажуть твої сумні,
Дивлячись в небо.
Що палає серце твоє в огні,
Але без мене.

Чомусь руки прохолодні твої,
Не зрозумію.
Намалюю сонце на вікні,
Промінням зігрію.

Твої губи щось шепочуть мені,
Без жодного слова.
Але я навчився читати думки,
Ночами безсоння.

Ми з тобою разом назавжди,
І ти це знаєш.
Але ти відверто мені скажи,
Ти справді кохаєш?

/29.07.2005/


Рецензии