Intercourse
Spider, take me away
Give me love
Give me children
Spider, let your body in
For i`ve never felt
So pretty-ugly
Do you want to know
Who`s dissatisfied
It`s me
Yes it`s me
Yes it`s me
It is me
So clutch me up
With all your legs
So clutch me up
With all your arms
Spider, i won`t
Resist this time
Spider, i won`t
Forgive this night
I don`t wanna be understood
I wanna be felt.
Свидетельство о публикации №105072600924
Sorry, just a play of mind :) The lyrics are nice, actually.
Адам Асвадов 07.02.2006 16:25 Заявить о нарушении