Я можу

Я можу тепріти біль,
Із цукором їсти сіль.
Я можу не бути там,
В супереч думкам.

Я можу забути сни,
Якщо це захочеш ти.
Я можу сказати так,
І намалювати знак.

Я можу пізнати страх,
Побачив його в очах.
Я можу чекати знов,
Доки льється кров.

Я можу і далі йти,
Палити свої мости.
Я можу зігріти лід,
Загубивши слід.

Я можу не бути сам,
Не вірити всім словам.
Я можу ... А можеш ти
Все це зберігти?

/25-26.07.2005/


Рецензии