Беларуская мова

Беларуская мова ласкава гучыць
I пяе, i лiецца, крынiчкай бяжыць.
Будзе жыць яна вечна, будзе пець яна вечна,
Нашай роднаю будзе канечна, канечна.
Прыйдзе час будзеш ты панаваць, панаваць,
Будзем вечна цябе праслаляць, праслауляць.
Мова наша, Ты- маткаю нашых дзядоу!
Была тою зауседы, з пакону вякоу,
Таму любiм цябе i шануем цябе
I нiколi не кiнем цябе мы у бядзе!

1998г


Рецензии
Запрашаем Вас да сябе! З павагай,

Сообщество Друзей Беларуси   10.02.2006 15:44     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.