Зустр ч
І голос мій рівний. веселий.
І навіть самій трохи дивно,
Що паузи так скоротились.
А там, за моєю спиною,
Навшпиньки, затаївши подих,
Звелось моє перше кохання.
Як губка вбирає твій голос.
Я навіть не можу сказати,
Хто чия тінь навсправжки.
Свидетельство о публикации №105071001175