Смуток

Засмучене небо роняє на землю
Мільйони співучих сльозин.
Піднімуться високо квіти ромену
Від сумної тої грози.
Задивиться небо на вроду чарівну,
Засяють очі запалі.
Сріблястою млою укриє предивне
Дитя своєї печалі.


Рецензии