До нституту. Дорога

Автобус пронісся.
У весенну купіль ступила я стрімко.
Назустріч небесся
Волошковим раєм спалахує дзвінко.

А сонце сліпуче
Не спалить ніколи жарини,
Що світить у серці людини.

То жар до польоту
В волошкові раї небесні
На крилах Ікарових пісні.

Дорога до храму
Талантів, дерзателей смілих
Веде на Вершину Умілих.


Рецензии
решила написать тебе хотя бы по-тому, что услышала, точнее прочитала, родной язык. так держать!

Ди Лемма   10.07.2005 19:15     Заявить о нарушении