Todays Ukrainian Cristmas Song

Бог предвічний здивувася :
Що за дивний момент ?
Так ще жоден президент
Не обирався...

Люд вкраїнський розгубився :
"Переможців" аж два -
Аж гуде вже голова...
Хто ж нам придався ?

"Тріє царі" вітають вся...
Новорічний антураж...
Світ не бачив таких лаж !
Наша перша ця...

В Україні відбувався
Демократії момент ?
Американський експеримент ?
Розберемося...

На Майдані вистоявся
Гурт затятих людей
Не з-за хліба - з-за ідей.
Свого домігся.

"Слава Богу" заспіваймо :
Не пролилася кров...
А чи прийде любов -
Ще побачимо...

23.12.04


Рецензии