Боло Конец

Уманко икави родесац шемикварди, мигалате,да маинц микварди. Гадавлахе чеми меобис сазгвари, грдзнобас давехарбе,дамеца тавзари. Намдвилад мкваребихар,турме ар вцдебоди, ме гзас мшвенебис вуертдебоди. Чеми икави амит вткбебоди, Шени перебит вер внакрдебоди. Эс сикварули шемодгомас махсенебс, момхибвлелия да эс мас амшвенебс, мхолод цивия схеулс аттртолебс, да мис сидзулвилс чемши агровебс. Нетав рас влексаоб,ан рас гагмертеб, шени дедац м.....н ту тавс манебеб, чеми мегобреби мицоцхлос ме Гмертма, далоцос цминдам да ертадертма.


Рецензии
Правда, Дато,если не любит - "МАГИС ДЕДАЦ!!!".
Исе маград момецона!!!

Хатиашвили Анастасия   13.07.2005 08:05     Заявить о нарушении