About freedom

FREEDOM - IS A SHORT LEASH
FOR A WILD ANIMAL NAMED RAGNAROK
IF SOMEONE HAS GOT THIS LEASH -
HE RUNS THIS WORLD

  AND SOMEONE TRIES...
 
OPEN YOUR EYES!
TO SEE THE HALFTRUE INTERTWAIN LIES!
TO SEPARATE GRAINS FROM A PEEL,
UNTIL IT TURNS AGAINST THE REAL...

30/06/05


Рецензии