Diana

Ще дві години до схід сонця,
Ще тільки мрія почалась,
Зімкнути очі я не в змозі,
Бо ти чарівниця нічна.
Світи, гори, моя Diana,
Моя єдиная краса!
Своїм промінням весь небосхил осяй,
Допоки сонце не зійде, ти не зникай!
Ти пісня ніжна, що лунає
У передсвітньому вогні,
Моя чарівна Diana-
Ти королева красоти!
Звертаюсь тихо  я до тебе
У молитвах своїх сумних,
Світи, гори, моя Diana,
Допоки сонце не зійде!
26.04.2001


Рецензии