и тъй
аз па мислих че онз що роден е в електричка
просто си обяздва -коня без
седло в следобеда та значи туй-верлибър
ето на
пък аз и аз
и тъй нататък даа започна
да напишейки катрени но
първо да питам чичо си що е това-катрен
имало в атика поет сакат
той
едва ходел братко бил му по къс
едина крак другия но
пишел пестни в а
напест и тъй нататък а
а а изобщо
не е терсит но как
се казваше завчас
и бих написал фаблио-роман в рими за
за джефтрий чоссерр да например как
милорд бил на война милейди там
му управлявала имота но
ди нямал джефтри гащи прилепени
на бели и оранжеви черти икак
сюжетът се разви не питай мене а
генерал грант или екзюпери
и въобще
живота про
дължава до
връщането на граф игрек от-война
гдето в гората с рев
го стресква иомен
да знаеш джефри с кви е гащи там
да да
да бе съгледъл гащите на джефри
Свидетельство о публикации №105062400579