*** Ду кумст цу мир ин ди халоймэс на идише

Майя Маннэн

Ду кумст цу мир ин ди халоймэс.
Х’ред цу дир гутэ вэртэр. Ду швайгст.
Х’зэ а понэм фун мамэ. Ду фаршвиндст.
Вайл ду бист фун дэр мирэ, а цвайг,
Фун ир фарвэйен мит ди нахэсдикэ винтн.

Ду кумст цу мир ин ди халоймэс
Их зэ ин дир нит кейн хисорн.
Ин холэм зэн зих ди варэмэ мэкоймэс,
Вайл холэмт зих майн зикорн…


Рецензии