Покохай мене

Покохай мене до нестями,
Відчайдушно мене зажадай.
Розбуди мене на світанні
Пелюстками троянд...і чекай.

Подаруй мені захід сонця.
Море квітів мені назбирай.
Тихо-тихо постукай в віконце,
Наче пташка мала...і чекай.

Розкажи романтичну казку,
А на сльози гіркі не зважай.
Подаруй себе, любов та ласку,
Пригорни до серця, і ...
Не відпускай.


Рецензии