защо по български

а о

или о господи но как же нас спастло

на малки-глътки пиеше-живота
нобез-имот и го -това довърши
а искаше параклис да строи той
и бе сердцето му студено както
нозете на-бегач между шлемове и
ето я масичката в клуба във клуба на
славянска след което
клубът на сбп бе трансформиран в
ресторант на митничаря ето аз помня тази
гнустна стихосбиртка за облаци и гъзове и дето
недей дотам да ходиш ака нека
кенефа е запушен бе чудако
недей дотам на тойзи коленичи
чиито некролози той лепеше
надменно надживяха без да знаят
над татарлй кифте ли щя йм крайят

и силует и и
и и и и ий
и пипелник о и
 вика дъжд орач
градуштката накуп внезап го свари

и празни чашки та
облизани
стъклета
но как да знам куга щя дост-съклета

в сърдцето гря  ен-шлюз
и газех - въртопа по дондуков
о ,прокоба и
медуза без
лицо о о
един
часобник не о близ ван и и и
един тъй дасе каже ден чиновник да да  чи
новник на - дни  отвя се
в пелена бисерен въздух да да да да
да

въ не ис тово нас то
яще

със шепа въздух вместо сол под мараня

понявга прекупвачите повдигат
цените на мангана и силиция

А ЕСЛИ КУРИШ Ты ПЕЛЬ мЕЛЬ иЛы
там хадость из собачьих марок выдеш
из клуб компютерин на улицу дондуков и
там вечер все що ждут а в нон стоп лавочки
увидиш удивлен порт 500 грамм
по 19 левов на бутылочко
НО КАК НАПИСАТЬ СНОВА ЕНЕИДУ ИЛИ  ГОСПОДИ
хоть ДАНАИДу чко

ще си остана само по
бермуди не
щеси останем аз
и бармана
ще си
останем аз и брат ми на
полуфиналите сред жегата преяли
спомени и цаца и
мелодия да да мелодии за
шизоиди до
поне
мерлуза
 донесете ни

зевс зевс зевс зевс

на бавни-глътки пиеше живота-свой
но не-мотата  го довърши с вой
остана само празен  пепелника въ
кафето при славянска
навярно във сицилия ацтеките
навярно във ацтекия сицилите
пак носят по скалите богородица

по острите наточени скали хе там
и стегнали шкембетата с коланите
не дават голотия по каналите
и шефът най отпред а най отзаде поп
и кметът със тояга така тропа хоп
и  гръд раздиплена море шуми

.

и губкы предстоящиха горгоныкам
пересечают темноту подводныю
на стаях рыбок  красних  залатых  роза после абеда пусть расцветет



 


Рецензии