Turn Off

Ми всі жертви великої змови,
Телебачення нас зомбує,
Непотрібні жодні розмови, —
Їжу мозку ТБ рекламує.
Прокидатимусь знову в агонії,
Проклинаючи пекельну матрицю,
Розумію, що світ в дисгармонії…
ВИМИКАЙ КЛЯТЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ!

Я наситивсь псевдо-інформацією,
Мене рве від цього страшенно,
Я не хочу жити в такій ситуації,
Де за Бога править антена!
Глядачі з перегнившими мозками
Напівмертві жадають враження,
Покладуть їх, закриють дошками…
ВИМИКАЙ КЛЯТЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ!

14 червня 2005 р.


Рецензии