малюю
На білім папері,
Минають години,
А очі на двері.
Коли ти уходиш
Безшумно на волю,
Стискаючи руки,
Здригаюсь від болю.
На губи побільше
Червоного блиску,
І я посміхнуся,
Нехай, що навмисно.
На руку накрутиш
Коралів намисто,
По білому снігу
Слідами від вбивства.
Свидетельство о публикации №105061201197