Пiсня що для Нього колискова
На стежині мимовОлі хрестик чистої любОві...
Повернула серце в твОє,
Я щаслИва у полоні
Тої миті що ми Є,
Ти ж кохАннячко моє!
Дай заглЯну в твої очі прИстрасні, темніші ночі,
Розверни моє життя... подаруй мені дитя.
Повернула життя в твоЄ,
І купаюся у морі
Твоїх лИпневих лугах –
тіла мАрмурових птах...
Дай менІ своє минУле що в очах нагнало сУму,
Під її холодним дАхом розітнУ гарЯчий стяг.
Покохала... То є ТвОє...
Моя доля - Твоя воля,
Твої жИття скільки Є -
Нас разОм Господь проллє...
Свидетельство о публикации №105061100624