Тепер

Тепер для неї все байдужим стало.
Вона тепер не хоче навіть жити.
У переходах вона відповідь шукала,
Коли дізналась, що вона одна у світі.

Стискала кулаки від болі до нестями,
Кричала в темних переходах що є сили.
Вмивала руки гіркими сльозами,
Які одразу на очах і холодніли.

Вразливими та гострими словами,
Лунали незнайомі голоси.
Вона все бігла босими ногами,
І не ховалася від темної грози.

/04.06.2005/


Рецензии