э таки мрii укр
Подарити всім Вам, подарити кому це потрібно
Але марно вдивляюся в зал
Де ви Люди, чому Вас не видно?
Очі деяких з вас опустились до долу
Дехто думає: “що ти верзеш
От закінчиться виступ, ти спустишся в залу
Станеш ти як і більшість, до нас ти прийдеш.”
Хто так думає той помилився
Я ніколи не стану як всі
Мені сумно.... з вас декого знаю
Станьте краще, не будьте як всі.
Ще нікому не пізно змінитись
І очистити душу свою
Як що Вас хоч "чуть-чуть зацепило"
Тут не дарма я зараз стою.
29.05.2005
Свидетельство о публикации №105060900465
якщо дозволите!
Щасти Вам, Дмитре!
З повагою,
Татьяна Калина 09.08.2005 10:18 Заявить о нарушении
Дмитрий Борщев 09.08.2005 12:02 Заявить о нарушении