Осiнь почуттв укр
Листя летить до долу
Хочу я в ту весну
Все пережити знову.
Хочу в твоїх думках
Бути найкраща знову
Хочу на двох одну
Чути кохання мову
Хочу в твоїх очах
Сонце і небо бачить
Мабуть моя любов
Нічого тепер не значить.
Де зараз ти і з ким
Навіть я і не знаю
Світ без твоїх очей
Зовсім я не сприймаю.
Плачу я вже не так
Сліз просто вже немає
Тільки моя душа
Чомусь до сих пір страждає.
Осінь уже на дворі
Листя летить до долу
Хочу я в ту весну
Все пережити знову.
Свидетельство о публикации №105060900457
Листя летить до долу
Хочу я в ту весну
Все пережити знову.
Это безумно верно. Спасибо.
Лех Маховецкий 19.07.2006 23:08 Заявить о нарушении
Дмитрий Борщев 13.08.2006 22:03 Заявить о нарушении