М й всесв т!

Як хотів би пригорнути,
Обійняти сильно-сильно,
Цілувати без кінця....
І казати-Ти -МОЯ!

Хтось би може здивувався,
Прочитавши ці рядки,
А для мене - все насправді,
Мій бо ВСЕСВІТ - тільки ТИ!!!


Рецензии