Там, де ти...

Т. Червлене небо затопило оковид
А. на заході. На сході пахощі Зорі
М. в гаю акацієвім

Д. і тихо, тихо
Е. Вечір

Т. погідний,
И. лагідний...

Т. До речі, сьогодні я листа твого знайшов
А. в куточку на полиці, під томиком Едгара По
М. Подякував йому, поставив "Stabat Mater"

Д. і читав, в душі твоїй потроху розчинявся
Е. аж поки катер

Я. не підійшов

Т. і Свен з горлянки
А. не добув
М. могутній вікінговий гук

Д. в "реальність" повертаючи мене
Е. А потім було море

Н. сонце, сіль
Е. і небо..таке всесильно синє і п'янке.

Я. Ти знаєш, що я маю на увазі...

Т. Червлене небо затопило оковид
А. на заході
М. на сході - ти

Д. і пахощі в гаю акації, жасмину...
Е. Там серце залишається моє

М. хоч як банально це звучить,
И. Кохана...
 

©2005 Автор: Ingvar Olaffson


Рецензии
Інгваре, дуже мені сподобався цей вірш - поєднанням і буденних реалій і почуттів, і, як сказав вже Іннокентій - малюнком)

Wasserman   13.06.2005 00:32     Заявить о нарушении
Дякую!

575   16.06.2005 09:50   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.