Its like rain inside my soul...
It's like rain inside my soul,
It's like pain inside my heart,
Like my life is just a hole,
And I feel like cannot start.
I was blind, I couldn't guess,
Couldn't know what'll happen then
And you will to me so close...
I don't want be hurt again...
(2003)
Свидетельство о публикации №105060201360