Insanity

I haven't ever felt regret
For what I've done,
But now my soul is merely dead
Cause you are gone...

You've left me here
All alone...
Now I don't feel my conscience's clear
Cause you are gone...

I realize that it's my fault,
I'm to be blamed.
Asylum'll be my last resort
I go insane...

***


Рецензии