Стары Цэркоуны Спеу

Кали у имгле ляжау свет
ен раздзялиу ваду з зямлЁю
ен дау пачатак света строю
пачау планет и зорак ход!

Над глыбинею вод насиуся
як искра - белым галубком
вялеу лисицы быць лисицай
вауку нарадзиу быць вауком.

Леу и жыраф яго стварэнне
я хутки яшчэрки и змей
нарадзиу зоркам ен свяцицца
и дух уклау у цела людзей


Рецензии