Втома

Знову ніч мене накрила,
Океаном розлилася серед зорь
І лягла мені на крила,
Загасивши мій важкий вогонь.
Дивлюсь я у зошит
І наче снилось мені,
Що бачив свої мощі
на зеленій траві чи ні?
Чи може то не я,
чи то біжу я по сходах..
Знетомлена дума моя
Залишилася у нотах.


Рецензии