Перестройка 2

Хто се паскудить наше місто?
Навіщо нам іще один
Триповерховий підземельний
Універсальний магазин?

Це хто рубає в нас дерева,
В лісах споруджує метро,
І хто з зелених наших друзів
Майструє крісла і бюро?

Хто травить серце, дротом мідним
Перегороджує життя,
І все будує щось, і "творить"
Паскудить мість...
                В небуття
Кидає тонни і гектари
Плодючих матінки-землі...

Моя зупинить їх гітара?
Ні, вірогідність на нулі.


Рецензии