Безнадзейна
І высляпіць мае вочы.
А я у сваёй галечы
Ізноўку да вас пакрочу.
Зямля пада мной сухая,
І ў твар безнадзейны вецер.
Кахае ці не кахае –
Пялёсткі ляцяць па свеце.
Бы ў плоскіх, нясмешных жартах,
Нічога ў жыцці не маю.
Ці вы здагадацца варты,
Што я ўжо ад слоў нямая?
Ці вы зразумелі ўрэшце –
Што я ад цішы глухая.
Не трэба. Мяне не цешце
Сваім “я цябе кахаю”.
(23.05.2005)
Свидетельство о публикации №105052300807
Дзкуй вялiкi ))
Светлана Оручева 03.08.2005 13:34 Заявить о нарушении