Чудовий край
Лине пісня,
Як не горе -
Не журися.
Дах у дірках,
Дощ іде,
Видно зірки...
Сонце де?
Вдарь по струнам,
Сивий Немо!
Рибка клюне -
Заживемо.
Розведемо
Наші сіті
Та й підемо
На Таіті
Пр:Терпнуть надії
Біліють плями
Яскраві мрії
Поперед нами
Чудовий край
Там акули,
Там сардини,
Там корали,
Там перлини...
Полінески
Вельми ладні
Мають перси
Шоколадні
Теплий вітер -
На погоду.
Буде літо
Не холодне...
Повертатись
Так приємно
Світ пройшли ми
Недаремно...
Пр:Терпнуть надії
Біліють плями
Яскраві мрії
Поперед нами
Чудовий край
Свидетельство о публикации №105052300035
"вдарь по струнам" потрібно замінити на "вдар по струнах"
З повагою, Інгвар.
575 24.05.2005 21:47 Заявить о нарушении
Слава Кучинский 28.05.2005 10:23 Заявить о нарушении