Торба
Спритні ноги вовка кожну ніч годують
Борода не робить мудрим чоловіка
Про що гарна дівка цілий вік сумує...
Кіт побачив сало - стало сала мало
Нічого не вдієш - то така проказа
А якщо невдало пташка закувала
Зрячому ведмедю дулі не показуй
Пр:
Я шукаю глузду мудрої дитини
Блукаю день і ніч, зимою і літом
А що Бог пошле - все кладу в торбину
Торбу оту писану вік нести по світу
Краще бути завжди, - краще ніж ніколи.
Золотого квасу тут кінця немає
З тою головою мають спокій ноги
В тихому болоті де чорти гуляють
Крутить циган сонцем, крутить промовляє:
Хлопчик я бувалий, не боюся кулі
Хто не бачив злидня - хай запам"ятає:
Земля вона кругла, має форму кулі
Пр:
Я шукаю глузду мудрої дитини
Блукаю день і ніч, зимою та й літом
А що Бог пошле - все кладу в торбину
Торбу оту писану вік нести по світу
Шабля ранить тіло, слово враз лікує
Від віршів солодких не буває пусто
Молода красуня в корінь поцілує
Кактус - гарна квітка, пелюстки розпустить
Було би болото - смачні жаби будуть
В далекому краї де зимують раки
В пісні слів багато, рифми роблять чудо
Писані закони дурникам до сраки
Пр:
Я шукаю глузду мудрої дитини
Блукаю день і ніч, зимою та й літом
А що Бог пошле - все кладу в торбину
Торбу оту писану вік нести по світу
Свидетельство о публикации №105052300026