Ета кайф

Біліють навколо сонечка хмари
З вікон сповзає сміття
Тане гниле, летять мухи і шмари
На площі вирує життя

Даремна сотня знайомої бікси
Пішла на червоне вино
А також на пиво, кальмари та чіпси
Ще й на еротичне кіно

Вже зеньки не бачать дороги додому
Та й нащо спішити у тьму
Танці у колі казкових гномів
Знищать дощента суму

Пр: Верещать коти в кущах
Вже на дворі місяць май
Морда дівчини в прищах
Мені шепче: ета кайф

Вітер хитає на дроті шкарпетки
Стомлений песик ледь бреше
Куряться смачно мої сигаретки
Місяць пливе обережно

Натовпи шастають ніби як в день
Грає вогнями субота
Лунає сусідів крута теревень
Про ****ство, харчі та роботу

Першою сукою юність гарцює
Пеститься, лиже, сосе
Мокра товаришка жваво танцює
І колобками трясе

Пр: Верещать коти в кущах
Вже на дворі місяць май
Морда дівчини в прищах
Мені шепче : ета кайф


Рецензии