Плаче вранц блий цвт
Знову залишаюсь я одна
На одинці зі своїми мріями,
А мені хочеться полинути
Кудись у сині небеса.
Знову плине літо тихою ходою,
А я щось намагаюсь повернути.
Крилами не йти, а полинути
До ночі зір, де я була з тобою.
Навколо білий вишні цвіт,
Немов щасливі наречені.
Та краси ти побачити не зміг,
Що весною розцвіла на дереві
І що буяла цвітом у душі моїй!..
Ти був казкою, був міражем,
Що розтанув в ранковім тумані.
Ти полинув у холоднії далі,
Залишив мені лиш болісний щем…
Хоч і сумні стоять вже наречені,
Але красивіших нема ніде у світі.
Кожна пелюстка болем співає,
Вранці росою сум виливає.
4.04.2005
Свидетельство о публикации №105052301667
Приглашаю на конкурс "признание в любви".
С уважением.
Андрей Родионов 23.05.2005 23:30 Заявить о нарушении