Ви нас навчате наукам

             ***
Ви нас навчаєте складним наукам,
Даєте нам любов і співчуття,
Охоче досвідом Ви ділитесь набутим
Готуєте до справжнього життя.
У серці нашому Ви пройдете крізь час
І вічно жити вдячність наша буде,
Сьогодні Ви турбуєтесь про нас
А завтра вже відпустите у люди.


Рецензии