Присвячуеться С. П
Але так й не вдалося зустріти.
І нехоче прийшла на тусовку одну,
І не знала, що буду робити.
Я сиділа одна, наче загнаний звір,
Напивалась улюбленим пивом.
І раптово побачила світ твоїх глаз,
А життя стало мріяним дивом.
Я так не стрибала ніколи в житті,
Не раділа неначе дитина.
Але ти щось зробив- я відчула тепло
І любов моє серце зігріла.
Свидетельство о публикации №105051501475